Csoki Potter - labdradorom kalandjai

PettBull.Com

PettBull.Com

Csoki Potter 13.rész

Csoki kutya hihetetlen, de igaz történetei 13-ik rész a 84-ből...

2015. szeptember 30. - assoc. Prof.Dr. Juhász Csaba
  1. vizisizes1.jpg

    vizisizes2.jpg

    vizisizes3.jpg

    Miért éppen Csoki? És miért csak Milka?

Teljes becsületes neve a törzskönyvi lapján „Jóreménység Bonbon Csoki” volt. Születésekor csoki színűnek született ugyan, de később teljesen befeketedett…Így aztán én csak Étcsokinak hívtam…Bár mindenre hallgatott a Koki-tól a Csokóig…

A név kötelez! Ehhez ő is tartotta magát. Imádta a csokit! Pontosabban igazán csak a Milka csokit szerette. Egy szelet Milkáért mindenre hajlandó volt. Mély álmából képes volt felébredni, ha a csoki sztaniol papírjának a zörgését meghallotta.

A praxis kezdetén sok kutya-macska gyógyszert nem lehetett még itthon kapni, ezért Bécsből hoztuk be. Rendszeresen jártam kis egy állatgyógyászati céghez, ahol már jól ismertek minket és főleg Csokit nagyon kedvelték. Egy nagy hangár épület volt, aminek az elején pazar irodát rendeztek be süppedős fehér szőnyeggel.

Csoki imádott ide járni, mert az összes eladónak volt hozzá egy becéző szava és mindig adtak neki a legfinomabb tápokból kóstolót. Egy alkalommal azt kérdezték, szabad-e adni neki az új termékükből egy kutya-csokoládéból, amit most vezetnek be a piacra? Csoki lelkesen fogadta a kicsomagoláskor a papír csörgését. A külső csomagolás nagyon szép volt, de a csoki nem volt túl bizalomgerjesztő…Úgy nézett ki, mint amikor megolvad a csoki, majd a hűtőben úja fagyasztjuk és kicsapódik a kakaóvaj rajta…Már kevésbé volt lelkes, amikor megkapta…Nyammogott, nyammogott, majd egy jó nagy ívben kiköpte a hófehér süppedős szőnyegre és ráadásul a mancsával még rá is csapott és jól szétkente!!! Majd elsüllyedtem szégyenemben… Nem szereti szegényke a csokoládét? – Kérdezte a hölgy széles mosollyal. Dehogynem, csak úgy látszik ez nem ízlik neki… Szegénykém a Milkához van szokva… Ó, akkor adok neki a saját Milkámból! Hiába tiltakoztam, - persze csak udvariasságból – máris kapott az eredeti svájciból. Ezen már nem nyammogott az én kis specialistám, hanem slukk és már le is nyelte! Nevetett ám a személyzet! Tettünk még egy próbát! A Milka mindig lecsúszott, a kutya-csoki meg a szőnyegre lett köpve, még bele is taposta mindet! Végül már az egész iroda ott hahotázott a produkción, mire előkerült a főnök is. Majd ő túljár ennek a rafinált elkényeztetett labradornak az eszén, csak bízzuk rá! Adott Csokinak egyszerre egy kocka Milkát és egy kocka vacak kutya-csokit a cég reménységéből, amellyel a kutya fogyasztókat akarták meghódítani. Nem volt azonban ilyen egyszerű átverni a csoki specialista Csokit! Nyammogot, nyammogott, majd nyelt egyet, utána köpött egyet és nagy derültséget okozva a népes nézőseregének, végül jól beletaposta azt a vacak kutya-csokit a szép fehér szőnyegbe, de persze a Milkát nem felejtette el lenyelni előtte!!! Nem csak zseni, de nagy színész is volt…

Ha tetszett a Csoki Potter, kérlek oszd meg a Facebook oldaladon a  shop.pettbull.com webáruházam!

Karácsonyra lepd meg szeretteidet PettBull ajándékcsomaggal! shop.pettbull.com

xmas_fb_ad_2.jpg

 

http://shop.pettbull.com/

 img_4080.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://pettbull.blog.hu/api/trackback/id/tr887800848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marika Ráczné 2018.11.06. 23:25:09

Gratulálok! Eszméletlen jó írás! Kedvencem a Labi&Golden Roti!Ők szinte nem is kutyák!
süti beállítások módosítása