Csoki Potter - labdradorom kalandjai

PettBull.Com

Csoki Potter 25-ik rész a 84-ből

Siklóernyővel a hátunkon együtt repültünk!

2015. október 13. - assoc. Prof.Dr. Juhász Csaba
  1. sikloernyo1.jpg

    sikloernyo2.jpg

    sikloernyo3.jpg

    Siklóernyővel

Életünkben először jártunk Apc nevű falucskában, mert egy silóernyős találkozót hirdettek meg ott. Délután az útról már lehetett látni a levegőben keringő színes ernyőket. Autóval felmentünk a dombtetőre, ahonnan startolni lehetett. A szél pont kedvezően fújt a lemenő nap már vöröses volt és legalább tizenöten egyszerre a levegőben szálltak. Gyorsan kiterítettem és beöltöztem, majd a többiek közé szálltam az ernyőmmel. Több alkalommal is olyan közel kerültem az indulási ponthoz, hogy beszélgetni tudtunk az ott levőkkel. Láttam, ahogy Csoki is a barátaimmal ott játszadozik. Mivel a játék kezdett számomra veszélyes lenni, egyesek túl közel merészkedtek, féltem, nehogy összeütközzünk, ezért inkább leszállás mellett döntöttem. Alattunk egy sűrű erdő húzódott, amire nem éppen optimális leszállni. Kirepültem hát egy erdőirtás felé, majd onnan a domb lábánál lévő tarlóra érkeztem . Innen nem lehetett látni az elindulás helyét és egyenesen nem is lehetett megközelíteni azt. Miközben hajtogattam össze a silóernyőmet és gyömöszöltem vissza a hátizsákjába, egyszer csak megjelent Csoki kutya! Nagyon megdöbbentem, nem értettem hogy találhatott meg? Visszafelé már együtt másztunk fel a dombtetőre, majd két napig minden egyes leszálláskor ott volt mire én földet értem. Nagyon élvezte ezt a játékot, én meg csak csodálkoztam, hogy tud megkülönböztetni annyi szinte egyforma színű ernyő közül engem. Az utolsó nap kedvező volt a szélirány és úgy döntöttünk, ha már ilyen szorgalmasan gyakorolt Csoki is az elméleti részt illetően, most a gyakorlatot is átvesszük. Kértem egy nagyobb ernyőt, kis utasomat hátizsákjában a hátamra csatoltam és közösen rugaszkodtunk el életünkben először siklóernyővel a földről. Közvetlenül az indulás után a 33 kilója majdnem hanyatt rántott, de gyorsan rendeztük sorainkat és mindkettőnk nagy élvezetére szerencsésen földet is értünk. A levegőben kapaszkodott a vállamba, ha szóltam hozzá, erős farkcsóválással válaszolt. A földön, miután kiszabadítottam a hátizsákból, behúzott farokkal, mint egy vadmalac, futkározott körülöttem.

Szeretnél időnként egy jót mosolyogni? Akkor iratkozz fel a http://pettbull.blog.hu/ oldalamra!

Ha tetszett az írásom, nézz be a PettBull oldalamra is, kattints erre a linkre itt: http://pettbull.com/?affiliate=973

Szerintem az is nagyon izgalmas, amit kitaláltam: A PettBull Funkcionális Állateledelek! Kattints a fenti linkre és mindent megtalálsz róla!

Juhász Csaba Dr. PettBull.Com

 Oszd meg, hogy ismerőseidnek is mosolyt csaljunk az arcukra! 

assoc. Prof.Dr. Juhász Csaba állatorvos "Dr. PettBull"

R&D Director - ügyvezető PettBull Kft.

Tel.: +36209887766

Email.: info@pettbull.com

Web: http://pettbull.com/?affiliate=973

Facebook: https://www.facebook.com/DrPettBull/

Blog: http://pettbull.blog.hu/

xmas_fb_ad_2.jpg

 

http://shop.pettbull.com/img_4080.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://pettbull.blog.hu/api/trackback/id/tr977842130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.